GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur in Vondelparc: Vondellaan 16 In Optie

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor met entresol
  • Oppervlakte 44 +15 m²
  • Tarief € 1109,28,-
  • Vrij per 01-06-2019

OMSCHRIJVING

Mooi kantoor met entresol op de begane grond van gebouw Vondelparc. Ruim gemeenschappelijk dakterras en gezellige lunchroom aanwezig in het naastgelegen gebouw Rudolf Magnus.

Tegenover station Vaartsche Rijn, welke 2 minuten is gelegen van Station Utrecht Centraal.

Totale huurprijs per maand: € 1109,28 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 44 m² ( kantoor) en entresol van 15 m² en een bruto* oppervlak van 64 m² ( kantoor)  en entresol van 22 m².

In de genoemde huurprijs is de starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30%. Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 1408,23 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

FOTO’S

contact