GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Vondellaan 44A

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte 16 m²
  • Tarief € 341,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooi kantoor op de 2e etage van het karakteristieke Vondelparc. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 16 m² en een bruto* oppervlak van 23 m². Verder is er een ruim gemeenschappelijk dakterras en een gezellige lunchroom aanwezig. De ligging van Vondelparc is uniek met station Vaartsche Rijn voor de deur, horeca om de hoek en de snelweg is makkelijk bereikbaar.

Totale huurprijs per maand: € 340,94 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. In deze huurprijs is de starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief, niet op bijkomende kosten. Kortingspercentage: Jaar 1, 30%. Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid. Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 432,37 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn. Op dit moment is het niet mogelijk om met de volgende bedrijfsactiviteit een ruimte bij ons te huren: Gezondheidszorg / Juridische Dienstverlening / Coaching.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

FOTO’S

contact