GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Vondellaan 68

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte 67 en 2 x 15 m²
  • Tarief € 1735,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooi ruim kantoor op de 3 etage van het karakteristieke Vondelparc met uitzicht over de stad Utrecht. De ruimte heeft een netto oppervlak van 67 m2 (bruto 98 m²*) en is voorzien van een keukenblok en 2 afsluitbare ruimtes van beide 15 m2 (bruto 22m²*) voor vergaderingen, telefoongesprekken of als extra werkruimte.

In dezelfde vleugel zijn ruimte 66 en 70 ook per direct beschikbaar. Er is een ruim gemeenschappelijk dakterras en een gezellige lunchroom aanwezig. De ligging van Vondelparc is uniek met station Vaartsche Rijn voor de deur, horeca om de hoek en de snelweg is makkelijk bereikbaar.

Totale huurprijs per maand: € 1735,33 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. In deze huurprijs is de starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief, niet op bijkomende kosten. Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 2197,83 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief. De kortingspercentage worden als volgt afgebouwd: Jaar 1, 30%. Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 %. Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Vondelparc.

E: receptie@vondelparc.nl
T: 030- 2819600

FOTO’S

contact