GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Vondellaan 70

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte 97 m²
  • Tarief € vanaf 800,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Op de 3e etage van het karakteristieke Vondelparc is een kantoor te huur met uitzicht over de stad Utrecht. Het lichte kantoor is geschikt voor 8 tot 10 werkplekken en heeft een ruime keuken. Ben je op zoek naar meer vierkante meters? In dezelfde vleugel zijn ruimte 66 en 68 ook beschikbaar.

Naast het ruime kantoor zijn er diverse faciliteiten beschikbaar voor huurders waaronder een professionele receptie, workshopruimtes, parkeerterrein, leenfietsen en supersnel internet. In de gezellige lunchroom en op het ruime dakterras ontmoet je andere ondernemers of organiseer je een netwerkborrel. De ligging van Vondelparc is uniek met station Vaartsche Rijn voor de deur, horeca om de hoek en de snelweg is makkelijk bereikbaar.

De huurprijs is flexibel en afhankelijk van de leeftijd van je onderneming, de hoofdactiviteit en doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen startende bedrijven bij Vondelparc een korting op het huurtarief vanwege onze missie; startende en groeiende ondernemers ondersteunen en stimuleren. Wij zorgen voor de juiste omgeving zodat de ondernemer zich met een gerust hart kan richten op de business!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Vondelparc. Om een goed beeld te krijgen van jou en je onderneming vragen we om een korte introductie te geven hoe lang je bedrijf bestaat en wat de hoofdactiviteit is.

E: receptie@vondelparc.nl
T: 030- 2819600

Foto’s: Nikki van Duuren

FOTO’S

contact