GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Vondellaan 70

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte 67 m²
  • Tarief € 1331,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooi ruim kantoor op de 3e etage van het karakteristieke Vondelparc te Utrecht. De ruimte heeft een netto oppervlak van 67 m² (bruto 97 m²*) en is voorzien van een keukenblok. Er is een ruim gemeenschappelijk dakterras en een gezellige lunchroom aanwezig. De ligging van Vondelparc is uniek met station Vaartsche Rijn voor de deur, horeca om de hoek en de snelweg is makkelijk bereikbaar. In dezelfde vleugel zijn ruimte 66 en 68 ook per direct beschikbaar.

Totale huurprijs per maand: € 1330,92 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. In deze huurprijs is de starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief, niet op bijkomende kosten. Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: €1709,22 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief. De kortingspercentages worden als volgt afgebouwd: jaar 1, 30%. Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Vondelparc.

E: receptie@vondelparc.nl
T: 030- 2819600

FOTO’S

contact