GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Vondellaan 38 In optie

KENMERKEN

  • Ruimte Kantoor
  • Oppervlakte 44 m²
  • Tarief € 1.151,-
  • Vrij per 01-11-2019

OMSCHRIJVING

Mooie lichte kantoorruimte geschikt voor 6-8 werkplekken, op de 1e etage aan de achterzijde van het gebouw. De ruimte is voorzien van een keuken en een entresol. Ruim gemeenschappelijk dakterras en gezellige lunchroom aanwezig. Tegenover station Vaartsche Rijn, welke 2 minuten is gelegen van Station Utrecht Centraal.

Totale huurprijs per maand: € 1.151,87 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. In deze huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%.

Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 44 m² en een bruto* oppervlak van 65 m². De entresol heeft een oppervlakte van 17 m² netto en een bruto oppervlak van 25 m².

De korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting geldt op het reguliere huurtarief. Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand:

€ 1.460,88 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Wij geven voorkeur aan het huisvesten van Startup en Skilled Up ondernemers in de digitale economie.

Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Vondelparc.

FOTO’S

contact