GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Vondellaan 6 in optie

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte kantoor 62 + entresol 24 m²
  • Tarief € 1.100,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooie lichte ruimte met entresol aan de voorzijde gebouw Vondelparc, de ruimte bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor ± 6 – 8 werkplekken.
Het is bij deze ruimte mogelijk enkele zaken over te nemen, o.a. bureaus en bureaustoelen.

Totale huurprijs per maand: € 1.100,18 excl. BTW  (bedrag is incl. starterskorting). Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 42 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 62 m2. Entresol heeft een netto oppervlak van 17 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 24 m2.

De voordelen van huren in Vondelparc:
– bezoekers parkeren voor de deur
– glasvezelverbinding, eigen IP-adres
– zakelijk vestigingsadres KvK
– 24 uur per dag toegang

Als huurder heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze gratis vergaderzalen Tevens kunt u lekker vertoeven op ons ruime gemeenschappelijke dakterras met uitzicht over de stad en heerlijk lunchen in onze gezellige lunchroom. Tegenover ons pand bevindt zich Station Vaartsche Rijn, u bent binnen 2 minuten op Centraal Station. De bushaltes bevinden zich gelijk voor het pand. Ook hebben wij een parkeerterrein waar uw gasten gebruik van kunnen maken. Wilt u een afspraak maken om de ruimte te komen bezichtigen stuur dan een email naar info@vondelparc.nl

Wij geven voorkeur aan het huisvesten van startende bedrijven in de digitale economie op onze locatie Vondelparc.

Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn.
De ruimte die wij nu aanbieden is niet beschikbaar voor ondernemers met activiteiten binnen de volgende disciplines: gezondheidszorg en welzijn, juridische dienstverlening en coaching.

FOTO’S

contact