Recruit a Student

ADRES

Vondellaan 4
3521 GD Utrecht
T 030-2819956
E benjamin@recruitastudent.nl
recruitastudent.nl/

Contactpersoon: De heer B. ( Benjamin) Engels

recruit a student

Recruit a Student is opgericht door Jaap Dietz en Remco Beijer.

Inmiddels heeft Recruit a Student zich ontwikkeld tot een veelzijdige dienstverlener, waar uitzending, werving & selectie en payroll hand in hand gaan. Met kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle zijn we een landelijke speler. Ook zijn we tegenwoordig gevestigd in België, Het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Onze database, gevuld met hbo’ers en universitaire studenten, is de meest uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten. Potentiële toppers die voor elk bedrijf een aanwinst zijn. Kwaliteit staat bij Recruit a Student bovenaan het lijstje. Daarom zijn wij vanaf dag één lid van de NBBU en hebben ons ontwikkeld tot een NEN-gecertificeerde uitzendorganisatie.

En we blijven volop in beweging. Sinds enkele jaren hanteert Recruit a Student een succesvolle franchise-formule. De helft van onze filialen wordt gerund door franchisenemers. Daarnaast kijken we ook steeds brutaler over de landsgrens heen. Met als uitvalsbases kantoren in Brussel en Londen, gaan we er alles aan doen om op onze eigenwijze manier ook Europa te veroveren…

contact